zaterdag 11 oktober 2014

Eindelijk is het dan zover!


Eindelijk is het dan zaterdag.
De meiden hebben de hele week al zenuwachtig en vol spanning uitgekeken naar deze dag.  Gelukkig geen nachtjes slapen meer of de dagen aftellen .
Want vandaag komen dan toch eindelijk Saartje en Jikke logeren.
Als het goed is zitten ze nu in de trein vanuit Hoorn. Een lange reis, en daarom heeft Steffie haar huisje zo goed mogelijk op orde gemaakt, zodat Saartje en Jikke straks heerlijk kunnen bijkomen.  En wat is er dan fijner als er een versgebakken taart klaarstaat .
Die Steffie , ze was vanmorgen al heel vroeg opgestaan , om deze lekkere taart te kunnen bakken. Het is een echte Limburgse vlaai , met vers fruit en munt uit eigen tuin.  Die zal vast goed smaken bij een warm kopje thee. 
Omdat wachten best lang duurt, besluiten Fé en Yoni even boven op hun kamer te gaan spelen met het poppenhuis.  De twee meiden vermaken zich prima samen.  
Yoni kan niet wachten om Saartje te ontmoeten; ze heeft al zoveel leuks over haar gehoord van Steffie.  En Yoni is vooral erg benieuwd hoe het leven daar in Hoorn is. Ze is een meisje wat graag wat van de wereld ziet. 
Hmm, aan haar ondeugende koppie te zien heeft ze een plannetje bedacht. Ben benieuwd wat dat nu weer is ......
Fé daarentegen is erg huiselijk en heeft het erg naar haar zin bij Steffie,en zou stiekem dan ook niet meer weg willen.  
Ze is zo opgewonden om Jikke te ontmoeten , dat ze er rode wangen van heeft.
Nog even geduld, en dan kunnen we gaan genieten van twee gezellige dagen .
We hebben er heel erg veel zin in !


Aan iedereen een superfijn weekend gewenst,
liefs, Team * Haakjuffie *