dinsdag 7 oktober 2014

Post !

Wat een herfstige, natte dag was het vandaag in Schinveld.
Ook de temperatuur liet te wensen over, en het was best fris.

Toch besloot Steffie even een ommetje te maken; goed gekleed tegen de regen.
Ze vind het heerlijk om even uit te waaien en te genieten van de prachtige kleuren die de herfst de natuur geeft. Dat is puur genieten .

Heerlijk uitgewaaid en voldaan, liep ze weer terug naar huis.
Daar aangekomen lag er post op de grond.
Wat leuk, post van haar lieve ver-weg- vriendin Saartje.
Steffie kruipt lekker op de bank, en maakt de envelop open ..
Wat een leuke kaart heeft ze gestuurd zeg. 
Saartje schrijft dat ze dit weekend graag zou komen logeren als dat mag,en dan neemt ze gelijk haar nichtje Jikke mee ; wel zo leuk voor Yoni en Fé .Wat ontzettend fijn ! Tuurlijk vind Steffie dat goed, want ze houd erg van gezelligheid, en veel vriendinnen om haar heen.  
De kaart krijgt een mooi plekje in de kast .
Steffie heeft het nu toch wel wat fris, en besluit de open haard lekker aan te maken.  Deze week zijn de nieuwe meubels voor bij de haard geleverd, dus dat komt nu erg goed uit.  

De haard brand lekker, 
en Steffie roept Yoni en Fé er gezellig bij.Ze verteld ze het fijne nieuws dat Saartje en Jikke komen logeren dit weekend. Zoals ze al gedacht had, zijn de meiden dol enthousiast , en kunnen ze niet wachten totdat het zover is.  Maar aangezien het al aankomend weekend  is, zal er toch nog even het een en ander geregeld moeten worden.  Ze besluit om morgen maar eens langs "Hubbie's Werkplaats " te gaan, om te zien of haar bestelde nieuwe bed al klaar is. Want tja, ze slaapt nu in het logeerbed, en Saartje en Jikke zullen toch ook ergens moeten slapen.  Komt vast allemaal in orde.


Tot morgen! 
liefs Team * Haakjuffie *